Luft-vatten värmepump

Med detta uppvärmningsalternativ är det möjligt att utvinna solenergi som finns lagrad i uteluften.

En luft/vattenvärmepump har egenskapen att koncentrera värmeenergin som finns i uteluften tillräckligt mycket för att förse ditt hus med värme och varmvatten.

Ett första steg i processen är att uteluften värmer upp ett köldmedium i utedelen. Luft/vatten-värmepumpen ser sedan till att den upptagna värmen sprids till värmesystemet i ditt hus, vilket är möjligt även om utetemperaturen skulle sjunka ända ned till 20 minusgrader. Denna del sker via innedelen och vid en mycket högre temperatur.

Med en luft/vatten-värmepump får du en heltäckande värmeanläggning. Det innebär att den förutom att värma upp ditt hus förser dig med varmvatten till en låg kostnad.

Luft/vatten-värmepumpens princip är i grunden simpel, men i takt med tekniken utvecklas så har allt mer avancerade produkter tagits fram. Samtidigt har denna typ av värmepump blivit enklare att såväl installera som att använda och den har en livslängd på upp till 15-20 år.

Kontakta oss för service

Vill du få en offert på nyinstallation av värmepump eller utbyte av värmepump? Klicka här.

Namn
Email
Telefon
Adress
Postnummer
Ort
Vilken kommun bor du i?


Vad vill du ha hjälp med?


Berätta gärna mer

Varför Vi Värmer Sverige?

När du samarbetar med oss vill vi att du skall känna att vi är professionella, lösningsorienterade och att vi alltid arbetar med ett starkt engagemang.

  • Vi tror att rätt inställning gör skillnad.
  • Vi tror på att finnas nära våra kunder.
  • Vi tror på att alltid kunna hjälpa våra kunder i det stora och i det lilla.
  • Vi tror att bra service ger nöjda kunder.
  • Vi tror att trygghet är viktigt.
Det här säger kunden
Jag har anlitat Vi Värmer Sverige vid tre tillfällen för installation av bergvärme. 2011, 2016 och 2017 i tre olika hus. Kan nämna att jag är otroligt nöjd med samtliga av deras åtaganden. Slutfakturan har varit exakt som offerten och arbetet har utförts enligt tidsplan. Personalen och hantverkarna har varit professionella.
Sajad på Reco.se.