Stort och smått, gammalt och nytt

Vi arbetar idag med ett flertal typer av uppdrag – stora som små, med privatpersoner, fastighetsägare byggherrar och kommuner.

Våra huvudsakliga arbetsområden handlar huvudsakligen om service och installationer av värmepumpar. Men vi kan även vara dig behjälplig när det gäller vvs, el, ventilation och kyla.

Det lönar sig att fråga och trygghet får du på köpet

Vi kan vara med vid nyproduktion, ombyggnader och nyinstallationer. Eller när du bara behöver felsökning och reparation av befintliga installationer. Den röda tråden i allt vi gör har inte så mycket med vad vi gör utan hur vi gör det. Snyggt och inga obehagliga överraskningar är vårt motto. Eftersom vi har gjort alla typer av arbeten är vi bra på att förutse projektets fallgropar och kan förvarna om dem och kringgå dem.

Våra metoder sänker kostnaderna för att värma, kyla och ventilera ett hus med tusenlappar varje år. De flesta med tjugo till trettio tusen kronor varje år. Och dessutom genom att vi gör bra åtgärder för miljön.

Service betyder en nöjd kund

En långvarig relation innebär att man lär känna varandra. Och att man hela tiden ska lära sig mer om motparten, speciella önskemål, helt vanliga önskemål och allt annat som ingår i en relation.

Vi vet att när vi lär känna våra kunder så levererar vi också bättre lösningar. Vi blir bättre på att förutse önskemål och kan förbereda oss för dem innan vi börjar arbetet.

Det här tycker kunden
"Kan rekommenderas. Fick deras kontakt och rekommendation av NIBE efter enormt trassel med annan oseriös installatör av värmepanna. Hjälpte till att färdigställa och korrigera felaktigt utförd installation utan att på något sätt skjorta up mig vilket de hade kunnat göra." - Erik B

Kontakta oss för service

Vill du få en offert på nyinstallation av värmepump eller utbyte av värmepump? Klicka här.

Namn
Email
Telefon
Adress
Postnummer
Ort
Vilken kommun bor du i?


Vad vill du ha hjälp med?


Berätta gärna mer

Varför Vi Värmer Sverige?

När du samarbetar med oss vill vi att du skall känna att vi är professionella, lösningsorienterade och att vi alltid arbetar med ett starkt engagemang.

  • Vi tror att rätt inställning gör skillnad.
  • Vi tror på att finnas nära våra kunder.
  • Vi tror på att alltid kunna hjälpa våra kunder i det stora och i det lilla.
  • Vi tror att bra service ger nöjda kunder.
  • Vi tror att trygghet är viktigt.
Det här säger kunden
Vi har haft kontakt med företaget ett flertal gånger och alltid blivit väl bemötta och fått fel och brister åtgärdat både snabbt och kostnadseffektivt. Både på kontoret och personal på plats visar att "man" är en viktig kund och blir behandlad därefter. Jag kan ge det bästa rekommendationer att anlita Vi värmer Sverige. - Elisabeth A