Vi har spridit värme sedan 2004.

Att värmen i våra hem fungerar problemfritt är vitalt för vårt välbefinnande. Vårt uppdrag innebär ofta att vi behöver göra ganska stora ingrepp i våra kunders privata sfär. Därför är det viktigt för oss att du känner dig trygg med oss och vi arbetar med stor respekt för dig och de behov som du har.

På Vi Värmer Sverige är vi ackrediterade och certifierade installatörer som arbetar brett och oberoende med alla varumärken av värmepumpar som vi erbjuder – oavsett vilken typ av hus du bor i eller hur ditt energibehov ser ut.

Vi hjälper dig att skapa det perfekta inomhusklimatet.

En vardagshjälte att lita på

Vilken typ av värmekälla som passar dig och ditt hus bäst beror kort och gott på husets energibehov, vilket värmesystem som finns idag och hur tomten ser ut.

Oberoende av hur din kravspecifikation ser ut, så är värmepumpen vardagshjälten som genom förnybar energi kan förse dig och ditt hem med optimal komfort och sänker dina uppvärmningskostnader upp till 85 procent – år efter år, året runt.

En vinn-vinn-situation för både din plånbok och miljön.

Det här tycker kunden
"En mycket trevlig och smidig upplevelse från början till slut. De få missar eller missförstånd som uppstod löste dom direkt utan några problem. De har dessutom bra priser och man får bra arbete. Alla rördragningar och elinstallationer är mycket snyggt gjorda. Vi installerade ny bergvärme och allt från själva försäljningen till montering och borrning gick smidigt. Det råkade bli en miss med borrfirman som gjorde att det blev försenat men endast några dagar, som sagt, dom löser alla problem snabbt och smidigt!." - Ludwig S

Kontakta oss för service

Vill du få en offert på nyinstallation av värmepump eller utbyte av värmepump? Klicka här.

Namn
Email
Telefon
Adress
Postnummer
Ort
Vilken kommun bor du i?


Vad vill du ha hjälp med?


Berätta gärna mer

Varför Vi Värmer Sverige?

När du samarbetar med oss vill vi att du skall känna att vi är professionella, lösningsorienterade och att vi alltid arbetar med ett starkt engagemang.

  • Vi tror att rätt inställning gör skillnad.
  • Vi tror på att finnas nära våra kunder.
  • Vi tror på att alltid kunna hjälpa våra kunder i det stora och i det lilla.
  • Vi tror att bra service ger nöjda kunder.
  • Vi tror att trygghet är viktigt.
Det här säger kunden
Vi har haft kontakt med företaget ett flertal gånger och alltid blivit väl bemötta och fått fel och brister åtgärdat både snabbt och kostnadseffektivt. Både på kontoret och personal på plats visar att "man" är en viktig kund och blir behandlad därefter. Jag kan ge det bästa rekommendationer att anlita Vi värmer Sverige. - Elisabeth A