Vi har hjälp Stockholm sedan 2004 att installera värmepump

Behöver du hjälp med din värmepump i Stockholm? Eller vill du kanske ha en helt ny värmepump? Då har du hamnat rätt. Vi Värmer kan hjälpa dig med allt från inköp till montering och service av olika typer av värmepumpar.

Så fungerar det

Besiktning & Offert

Fastighetsbesiktning utförd av utbildade besiktningsmän. Vi skickar offert som är skräddarsydd för din fastighet.

Produktionsplan & Leverans

Produktionsplan med tidsschema. Leverans av ny värmepump.

Demontering & Installation

Demontering och intag av nya produkter. Installation. Driftstart och funktionskontroll. Handhavande och överlämning av försäkringspapper och borrprotokoll.

Kontakta oss för personlig rådgivning

Värmepumpar Stockholm

Som kund hos oss på Vi Värmer får du stor kunskap om olika värmesystem och rådgivning gällande vilket som kan vara det bästa alternativet för dig och ditt hus, samt professionell installation och service.

Låt oss förklara närmare!

Vilka typer av värmepumpar kan jag få hjälp med?

 • Bergvärmepumpar
 • Frånluftsvärmepumpar
 • Luft-vattenpumpar
 • Luft-luftvärmepumpar

Som värmepumpsinstallatör har vi lång erfarenhet och vi är högst angelägna om att erbjuda dig det absolut bästa utefter dina behov. Det är av stor vikt att du som kund ska känna dig trygg i ditt val och i din investering. Därför strävar vi alltid efter att erbjuda marknadens bästa service, samt de mest omfattande garantierna.

På Vi Värmer tar vi helhetsansvar för dina behov och önskemål. Det betyder att vi med garanti ser till att du blir nöjd med installationen, med din besparing och med servicen efter köpet. Dessutom är vi det enda företaget i branschen som i alla led enbart arbetar med helt egen personal.

Att välja Vi Värmer är tryggt för dig som kund för att:

 • Vi är certifierade, ackrediterade och utbildade inom det vi gör.
 • Vi är medlemmar i våra branschföreningar.
 • Vi är försäkrade för våra entreprenader.
 • Vi är utvalda som samarbetspartners av marknadens ledande tillverkare.

4 anledningar till att en värmepump är ett bra uppvärmningsalternativ

1. Det är ekonomiskt. Att investera i och installera värmepump innebär långsiktig avkastning, vilket är ett starkt argument för många när de väljer att installera värmepump. Med en modern värmepump är det möjligt att reducera energikostnaderna med upp till 80 % – en stor ekonomisk.

2. Det är miljövänligt. Oberoende av vilken värmepump du har eller väljer, så är värmepumpens unika egenskap att omvandla energi som lagras naturligt i berggrunden, i marken, i vattnet och i luften. Samtliga källor finns massor av energi att tillgå som finns lagrad i naturen och sedan kan omvandlas till värme och varmvatten i ditt hem. Kort beskrivet försörjer en värmepump din fastighet med fossilfri uppvärmning – utan någon som helst negativ klimatpåverkan.

3. Det finns många alternativ. Som ovan förklarat, så är naturen fulladdad av gratis energi som går att utvinna med hjälp av en värmepump. Tekniken är under konstant utveckling och på Vi Värmer kan vi erbjuda en rad alternativ av värmepumpar som lämpar sig väl för olika typer av fastigheter och förutsättningar. I nära dialog med dig ser vi därefter till att identifiera vi den bästa lösningen utefter dina behov.

4. Det är möjligt att nyttja ROT-avdraget. Om du installerar en ny värmepump har du rätt att nyttja ROT-avdraget, vilket innebär ett avdrag på upp till 30 % av arbetskostnaden.

Kontinuerlig service av värmepumpen bäddar för maximal driftsäkerhet

Oberoende av vilken typ av värmepump du har eller väljer att installera, så är vår rekommendation att kontinuerlig service utförs för att säkra fortsatt maximal driftsäkerhet och besparing.

Även om du har en värmepump sedan tidigare, men som är installerad av en annan aktör, är du ändå varmt välkommen att vända dig till oss för service. Med oss kan du lita på att vi hjälper dig att optimera din befintliga värmepumps drift för att den fortsatt ska kunna göra samma besparingar som den gjorde vid installation.

Behöver du hjälp? Av oss kan du få hjälp inom värme, VVS, kyla, ventilation, styr och regler samt närliggande områden. Vi är specialutbildade av Nibe, IVT, CTC, Bosch, AutoTerm, Elektrostandard och Viessmann.

Många driftstörningar går att åtgärda genom att vi guidar dig via telefon, vilket dessutom är tidseffektivt för båda parter. Men ibland kan en tekniker behövas och då tillsätter vi naturligtvis omedelbar kvalificerad hjälp.

Därför ska du välja oss när du behöver hjälp med din värmepump i Stockholm

Det handlar om inställning. Sedan starten har vi haft samma målsättning – att sträva efter stabila och långa kundrelationer. Vi tror att bra kommunikation och utförande är nyckeln. Som kund hos oss ska du kunna förvänta dig korta ledtider, snabba installationer och optimal service. Alltid med rätt inställning.
Vi finns nära våra kunder. Vi befinner oss dagligen på uppdrag ute hos våra kunder som är både villa- och fastighetsägare, men vi finns alltid tillgängliga att hjälpa våra kunder över telefon.

Smått som stort, gammalt som nytt. Vi tar oss an alla slags uppdrag – små som stora mot privatpersoner, fastighetsägare, kommuner och byggherrar. Vårt arbet handlar i huvudsak om installationer och service av värmepumpar, el, VVS, ventilation och kyla vid nybyggnationer, nyinstallationer samt ombyggnationer. Men vi felsöker och reparerar även befintliga installationer.

Den röda tråden i vårt erbjudande har inte så mycket att göra med vad vi gör, utan hur vi gör det.

Bra service = nöjda kunder. Långvariga relationer betyder att man lär känna varandra. Det gör också att vi kan leverera ännu bättre service och skräddarsydda lösningar. Kort sagt så blir vi bättre på att förutse önskemål och kan därmed förbereda oss i god tid, innan vi ens inleder arbetet.

Vi har underhållsavtal och serviceavtal, men skulle du vilja att vi tittar på andra typer av avtal är även det möjligt.
Trygghet får du på köpet. För oss är det såklart viktigt att du är nöjd, men framför allt att du är trygg i ditt val och i din investering. Våra metoder sänker kostnaderna för att värma upp, kyla ned eller ventilera din fastighet.

Som en certifierad och ackrediterad aktör tar vi ett helhetsansvar för dina behov och önskemål med målsättningen att du ska vara nöjd med installationen, efterföljande service och din besparing.

Kontakta oss för mer information om olika värmepumpar

Vill du veta mer om vad vi kan göra för dig och din värmepump i Stockholm? Tveka då inte att höra av dig. Vi besvarar dina frågor och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig.

Varmt välkommen till oss på Vi Värmer!

Kontakta oss för service

Vill du få en offert på nyinstallation av värmepump eller utbyte av värmepump? Klicka här.

Namn
Email
Telefon
Adress
Postnummer
Ort
Vilken kommun bor du i?


Vad vill du ha hjälp med?


Berätta gärna mer

Därför ska du välja Vi Värmer

När du samarbetar med oss vill vi att du skall känna att vi är professionella, lösningsorienterade och att vi alltid arbetar med ett starkt engagemang.

 • Professionella och lösningsorienterade
 • Engagerade
 • Professionella och lösningsorienterade
 • Engagerade
Det här säger kunden
Vi installerade ny bergvärme och allt från själva försäljningen till montering och borrning gick smidigt. Det råkade bli en miss med borrfirman som gjorde att det blev försenat men endast några dagar, som sagt, dom löser alla problem snabbt och smidigt! - Ludwig på Reco.se.