Vilken värmepump passar ditt hushåll?

Att hålla huset varmt är en fundamental faktor för alla villaägare. Marknaden är full av alternativ, men vissa är bättre än andra. Inte minst för nyblivna husägare kan det vara mycket enkelt att gå vilse i vilka energilösningar som passar hushållet bäst, vilka som skulle bli för kostsamma och vilka som inte ens passar för boendet.

Vidare har många svenskar i dag ett miljötänk som går hand i hand med hur mycket det får kosta. Även här kan det vara lätt att bli missledd genom att titta på fel siffror, lyssna på fel röster eller slitningen mellan magkänsla och resonemang.

Tillsammans hittar vi din perfekta lösning

Den första frågan du bör ställa dig är självklar: Vilka förutsättningar har du? Bergvärme är generellt ett av de bästa och bredaste alternativen som finns för att värma sitt hus, såväl ur ekonomi- som miljösynpunkt. Men har du rätt geologiska förutsättningar för att det faktiskt går att genomföra och faktiskt blir billigare?

Om inte kanske markvärme, frånluftvärmepump eller sjövärme – som förvisso förutsätter att det finns en sjö i närheten – är alternativ att föredra. Energi kostar pengar och långt ifrån alla använder bästa möjliga uppvärmningsmetoden för sitt hus. För vissa betyder det mindre än för andra, men klart är att ingen gillar att betala mer än man måste.

Tillsammans med oss på Vi Värmer Sverige reder du ut detta, hittar den perfekta lösningen och gör ett energival som tillåter dig sova gott på natten. Oavsett om det är berg, vatten eller luft har vi en värmepump som passar ändamålet. Vi har också kompetensen och erfarenheten som krävs för att på bästa sätt guida dig i valet av värmekälla.

  • Har du koll på de avgifter som krävs för att få installera bergvärme?
  • Vet du var installationen omfattar?
  • Eller att det kan medföra oönskade miljöeffekter och få konsekvenser för dricksvattenförsörjningen i området?

En värmepumpsanläggning innebär frihet men även ansvar, och det är viktigt att ta på allvar. Vi hjälper dig genom så att du kan göra valet med självsäkerhet, säker på att du gjort det bästa för dig och din familj.

Energival tillsammans med Vi Värmer Sverige

De allra flesta husägare frågar sig någon gång på vilket sätt man ska hålla sig varm. Särskilt för oss husägare i Sverige, med dess häftigt skiftande klimat och långa vintrar, är frågan relevant, och inte alltid enkel att svara på. I dag är den också tudelad. Att huset är uppvärmt och behagligt är förstås viktigt, men lika viktigt är att värma sig med hjälp av miljön, inte på bekostnad av den.

Dessa saker har betydelse och vi pratar gärna om de med dig! Ring oss förutsättningslöst redan i dag. Det behöver inte nödvändigtvis leda till en affär, men en första kontakt kan inte skada.

Vi är ett ledande installations- och serviceföretag i Stockholm, inte bara för att vi är bra på det vi gör, utan även för att vi alltid vill bli bättre. Det gäller såväl vår kundkontakt som utvecklingen av de tekniker och produkter vi använder oss av. Ibland blir det fel, men i slutändan blir det nästan alltid rätt.