Nya möjligheter både för dig och för miljön

En värmepump sköter sig i princip själv, år efter år, och erbjuder hög prestanda som garanterar stora besparingar och en säker drift. Både för dig och miljön.

Har du i dagsläget en värmepump som har hängt med i 15-20 år kan det vara en god tanke att börja fundera över att byta ut den till en ny och modern värmepump. Men varför?

Även om allt ser ut att vara i sin ordning och att värmepumpen verkar fungera som den ska kan den ha börjat tappa i effektivitet, vilket exempelvis kan märkas på elräkningen.

Kanske överväger du att byta till ett annat värmesystem. Oberoende av hur din situation ser ut är det en god idé att läsa på om hur dagens alternativ kan tillgodose just dina behov utefter ditt hus förutsättningar.

Låt inte bytet komma som en överraskning

90 procent av alla installationer på marknaden är olagliga. Med över 40.000 installationer i bagaget utför vi över 40 värmepumpsjobb per dag och vi är en ansvarsfull och trygg aktör att vända sig till.

Vi Värmer Sverige erbjuder kostnadsfri besiktning och konsultation hemma hos dig. Syftet är att vi ska få en uppfattning om vilka förutsättningar som finns samt kunna ge en rättvis offert och tidsplan för arbetet. I samband med att vi installerar den nya värmepumpen lämnar vi alltid ett garantibevis.

Låt inte bytet komma som en överraskning. Var uppmärksam på hur din värmepump egentligen mår och var förberedd.

Det här tycker kunden
"Snabb och proffsig hjälp när min panna bröt ihop och tackade för sig. De gjorde behovsanalys och var reptil snabba med att leverera och installera ny bergvärmepanna." - Kia F

Kontakta oss för service

Vill du få en offert på nyinstallation av värmepump eller utbyte av värmepump? Klicka här.

Namn
Email
Telefon
Adress
Postnummer
Ort
Vilken kommun bor du i?


Vad vill du ha hjälp med?


Berätta gärna mer

Varför Vi Värmer Sverige?

När du samarbetar med oss vill vi att du skall känna att vi är professionella, lösningsorienterade och att vi alltid arbetar med ett starkt engagemang.

  • Vi tror att rätt inställning gör skillnad.
  • Vi tror på att finnas nära våra kunder.
  • Vi tror på att alltid kunna hjälpa våra kunder i det stora och i det lilla.
  • Vi tror att bra service ger nöjda kunder.
  • Vi tror att trygghet är viktigt.
Det här säger kunden
Vi har haft kontakt med företaget ett flertal gånger och alltid blivit väl bemötta och fått fel och brister åtgärdat både snabbt och kostnadseffektivt. Både på kontoret och personal på plats visar att "man" är en viktig kund och blir behandlad därefter. Jag kan ge det bästa rekommendationer att anlita Vi värmer Sverige. - Elisabeth A