Service

 
Värmepumpen är en fantastisk maskin, både för plånboken och miljön, som för det mesta bara går och går. Värmepumpen är dock också en maskin som behöver service och underhåll, som vilken annan maskin eller bil som helst.
 

Varför service?

Efter installation av värmepump kan det vara klokt att försäkra sig om att den varje år ger dig maximal besparing och driftsäkerhet. Dessutom ger vi dig en allmän översyn av värmepumpen för att upptäcka eventuella skador som annars kan orsaka onödiga driftstopp. Allt för att du ska få en så bekymmersfri och ekonomisk uppvärmning som möjligt. Kanske har du ställt om inställningarna i värmepumpen, byggt ut ditt värmesystem eller glömt att rengöra smutsfiltren? Vi hjälper dig att optimera din värmepumps drift så den åter gör de besparingar som den gjorde när den installerades.

Behöver du akut hjälp eller bara en översyn?

Ring eller maila oss så ger vi dig kvalificerad hjälp med allt som rör din värmepump och ditt värmesystem. Vi har bred och djup kompetens inom värme, vvs, kyla, ventilation, styr & regler och närliggande områden. Vi är specialutbildade av Nibe, IVT, CTC, Bosch, AutoTerm, Elektrostandard och Viessmann . Dessutom är vi auktorisererade VVS-installatörer med Säker Vatten behörighet som försäkringsbolagen kräver samt certifierade kyltekniker.

Det är enkelt att få vår hjälp


 
Ring eller maila vår serviceavdelning och beskriv ditt problem så bokar vi in en tid för service.
Ni når oss på mail: service@vivarmer.se och telefon: 08–708 75 00 vardagar mellan kl. 07.00–16.00.
Vi har lunchstängt mellan kl. 11.00–12.00.

För information så ringer vi just nu upp våra kunder från 08-120 132 82 och erbjuder en service av värmepumpen. Vid eventuella funderingar är ni välkomna att höra av er till kontoret på 08–708 75 00.
 

 

 

Hitta din servicemanual

nibe ivt bosch ctc
viessmann mitsubishi Autoterm