Lediga jobb

 
Vi värmer Sverige växer hela tiden och söker nu en ny kollega. Är du intresserad av den tjänsten så skicka ditt cv och personliga brev tillsammans med referenser till oss. Ansökan skickas till info@vivarmer.se.
 

 

Servicekoordinator

Vi söker dig som tycker om att prata med kunder på telefon, gillar ordning och reda och har en utpräglad servicekänsla. Du ska även gilla att ha många saker igång samtidigt, vara väldigt stresstålig och ha datorvana. Då du har daglig kontakt med kunder är det viktigt att du kan skriva och prata flytande svenska.

Dina arbetsuppgifter är främst att ta emot felanmälan via telefon och mail, boka in tekniker och svara på generella frågor om företagets tjänster. Framöver önskar vi även att du parallellt kan hjälpa ekonomiavdelningen med enklare fakturering. Inga förkunskaper behövs för detta.

Vi är flexibla i om du vill ha en tjänst som är på 80-100 %. Tjänsten är tillsvidare och kontorstiderna är vardagar kl. 7-16. Vilka som blir dina arbetstider kommer vi fram till tillsammans. Tjänsten ska tillsättas omgående. Arbetsplats är på Kontrollvägen 11 i Hägersten (Västberga).

Är du vår nya kollega och känner att detta stämmer in på dig, tveka inte på att höra av dig till oss!